rejse til udlandet var forbudt bortset


Maglie Calcio Poco Prezzo, Maglie Calcio 2021, Maillot De Foot, Fotbollströjor Barn


tre arsenal-spillere rejste maglie calcio scontate ude til reading søndag

.

rejse til udlandet var forbudt bortset

 


Manchester United og Manchester City til De Forenede Arabiske


Maglie Calcio Poco Prezzo, Maglie Calcio 2021, Maillot De Foot, Fotbollströjor Barn


tre arsenal-spillere rejste maglie calcio scontate ude til reading søndag

 

Arsenal Women-manager Joe Montemurro siger, at klubben ikke vil 'tolerere' overtrædelser af koronavirusprotokollen, efter at have bekræftet, at tre spillere har undskyldt deres holdkammerater for at have besøgt Dubai i kvinders Super League-vinterpause.

Tre Arsenal-spillere rejste sammen med nogle af deres modstykker i Manchester United og Manchester City til De Forenede Arabiske Emirater på en 'forretningsrejse'.

Turen blev efterfulgt af et væld af WSL-udsættelser efter flere positive koronavirus-tests, med Chelsea 5-0-sejr over Reading søndag som den eneste kamp, ​​der fandt sted i løbet af weekenden den 9. / 10. januar.

Maglie Calcio Poco Prezzo

Arsenal-spillerne rejste over jul på trods af at London var under Tier 4-begrænsninger, hvilket betød, at rejse til udlandet var forbudt bortset fra forretningsårsager.

maglie calcio 2021

Montemurro bekræftede, at hans spillere rejste til 'officielle' formål og derfor ikke overtrådte retningslinjer, men indrømmede, at deres beslutning om at rejse havde forårsaget 'skuffelse' hos klubben.

maillot de foot

De spillere, der rejste til Dubai, blev kritiseret af nuværende og tidligere WSL-spillere, med manglen på en offentlig undskyldning fra Arsenal og Manchester City, der så ud til at have forværret problemet.

fotbollströjor barn

Montemurro nægtede at bekræfte, om Arsenal havde udstedt nogen straf for de spillere, der rejste, idet han sagde, at klubben havde 'taget det op internt'.

Arsenal, der er tredjepladsen efter 10 kampe, vender tilbage til WSL-aktion ude til Reading søndag.

camiseta de Villarreal

Brasil Drakt

camiseta de Brasil

Barcelona Kotipelipaita

Valencia Jalkapallo Paidat


930 Views